Росіяни влаштували істерику через атаку БпЛА на Бєлгородську область: під удар могли потрапити іранські інструктори

Читать на русском

Росіяни влаштували істерику через атаку БпЛА на Бєлгородську область: під удар могли потрапити іранські інструктори

Росіяни влаштували істерику через атаку БпЛА на Бєлгородську область: під удар могли потрапити іранські інструктори

У Бєлгородській області РФ заявили про атаку безпілотників на дві вантажівки "Газель" та легковий автомобіль, які їхали дорогою в районі села Березівка Борисівського району. Семеро людей загинули на місці, ще 35 поранено. Росіяни в мережі скаржаться на неефективність ППО та бездіяльність Москви.

Про атаку вранці 6 травня повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, оприлюднивши фото з місця прильоту. За даними ЗМІ, в "Газелях" їхали нібито співробітники свинокомплексу.

"Дві "ГАЗелі", які везли співробітників підприємства на роботу, і легковий автомобіль зазнали атаки з боку ЗСУ за допомогою дронів-камікадзе", – написав Гладков у своєму "Telegram"-овому каналі станом на 09:20.

За словами губернатора, загинули шестеро людей, а серед поранених нібито опинилися двоє дітей, які зазнали поверхневих травм. Пресслужба підприємства "Агро-Білогір’я" повідомила про загибель семи людей унаслідок прильоту.

Через три години Гладков заявив про повторну атаку дрона-камікадзе в Борисівському районі Бєлгородщини. Біля Березівки, за його словами, було атаковано легковий автомобіль, що рухався, внаслідок чого один чоловік отримав осколкові поранення і був ушпиталений.

 qkxiqdxiqdeihrant

Ціллю могли бути інструктори з Ірану

Російські пропагандисти стверджують, що в "Газелях" їхали нібито співробітники свинокомплексу "Агро-Білогір’я". На територію цього підприємства, за їхніми словами, також впав БпЛА.

Український активіст Сергій Стерненко розповів, що в "Газелях" насправді перебували інструктори, які прибули з Ірану для роботи з "Шахедами".

Росіяни обурені бездіяльністю влади та ППО

Тим часом жителі Білгородщини у мережі скаржаться на неефективність хваленої російської ППО та бездіяльність влади у Москві. "Telegram"-овий канал "Можем объяснить" цитує обурених росіян:

– "Ну, а чому не збивають ці дрони? Казали, що на відстані 10 м від землі їх бачить ППО!";

– "Якщо ми хочемо жити в мирі та злагоді, то потрібно прямо зараз усі бойові дії припинити та почати домовлятися про мир!";

– "Чому в ЗМІ не висвітлюється діяльність депутатів Держдуми від Бєлгородської області щодо нормалізації ситуації в регіоні та зв’язку з виборцями з цього питання?"

– "Ми ж не Москва. Головне, всі сили на охорону інавгурації та параду. Ми терпимо, б’ють, мовчимо. На роботу людей возять, ризики щохвилини. Жити за щось треба, а добре б взагалі не виходити всім нікуди".




Тарасова правда :: сайт свободных людей

Все об украинской политике, олигархи, которые руководят Украиной, Янукович, украинский парламент, политические новости, выборы, интервью с известными политиками, мнения политтехнологов, новости с регионов, комментарии читателей, ТОП 100 влиятельных украинцев,коррупция в украинской политике, криминал украинской политики,новости Верховного Совета Украины, скандалы украинской политики,женщины украинского парламента, украинские партии и движения, кто стоит за украинскими политиками, кукловоды украинской политики, олигархи и их партии, криминальные авторитеты у власти, криминальное прошлое украинских политиков, политика и криминал, политика и бизнес, бизнес лобби в украинском парламенте.