ЗСУ про скандал з затриманням футболіста ТЦК: дивно ставити футбол над захистом країни

Читать на русском Read in English

ЗСУ про скандал з затриманням футболіста ТЦК: дивно ставити футбол над захистом країни

ЗСУ про скандал з затриманням футболіста ТЦК: дивно ставити футбол над захистом країни

У Збройних силах України відреагували на скандал з затриманням працівниками ТЦК футболіста закарпатського ФК "Хуст", наголосивши, що захист країни є найголовнішим пріоритетом.

Про це повідомляє Оперативне командування "Захід" у Telegram.

В ОК "Захід" нагадали, що процес бронювання і отримання відстрочки від мобілізації строго регламентований. Тому, якщо у спортсмена немає законних підстав і належним чином оформленого бронювання, він може підлягати мобілізації.

При цьому у ЗСУ заявили, що "вболівають за український футбол, але захист України ставлять на перше місце".

"В той час, коли сотні видатних спортсменів в лавах Сил оборони героїчно борються з агресором, інколи ціною власного життя, м’яко кажучи, дивним є намагання футбольного клубу зробити своїх гравців привілейованими порівняно з іншими громадянами України і ставити інтереси футбольного клубу над захистом країни", – йдеться у заяві.




Тарасова правда :: сайт свободных людей

Все об украинской политике, олигархи, которые руководят Украиной, Янукович, украинский парламент, политические новости, выборы, интервью с известными политиками, мнения политтехнологов, новости с регионов, комментарии читателей, ТОП 100 влиятельных украинцев,коррупция в украинской политике, криминал украинской политики,новости Верховного Совета Украины, скандалы украинской политики,женщины украинского парламента, украинские партии и движения, кто стоит за украинскими политиками, кукловоды украинской политики, олигархи и их партии, криминальные авторитеты у власти, криминальное прошлое украинских политиков, политика и криминал, политика и бизнес, бизнес лобби в украинском парламенте.