У Генштабі розповіли, як часто треба проходити ВЛК

Читать на русском

У Генштабі розповіли, як часто треба проходити ВЛК

У Генштабі розповіли, як часто треба проходити ВЛК

Військовозобов’язані мають проходити військо-лікарську комісію щороку. Представник Генштабу Галущенко заявив, що автоматично спрямовувати усіх, хто буде оновлювати дані, на проходження ВЛК не будуть.

Висновки військово-лікарських комісій (ВЛК) про визначення ступеня придатності до військової служби є дійсними протягом одного року. Про це сказав представник Генерального штабу Збройних сил України, полковник Юрій Глущенко в інтерв’ю Radio NV.

За цей час у людини можуть відбутися зміни у стані здоров’я. Не заперечується, що чоловік може лікуватися.

"За рік людина може отримати травму, захворіти, не дай Бог, на серйозні захворювання. Тому зверненням до комісії або підтверджується придатність до військової служби, або виноситься інше рішення", — пояснив Галущенко.

На запитання, чи автоматично всі, хто оновлює дані, отримують направлення на проходження військово-лікарської комісії Галущенко відповів, що "таке завдання не стоїть".

"Таке рішення приймає ТЦК, виходячи з оновленої інформації, наявності тих завдань, які перед ним стоять", — повідомив він.

Представник Генштабу ЗСУ наголосив, що коли мобілізаційний закон набуде чинності, то до Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки мають прийти всі чоловіки від 18 до 60 років. На військовий облік треба стати за місцем фактичного проживання.




Тарасова правда :: сайт свободных людей

Все об украинской политике, олигархи, которые руководят Украиной, Янукович, украинский парламент, политические новости, выборы, интервью с известными политиками, мнения политтехнологов, новости с регионов, комментарии читателей, ТОП 100 влиятельных украинцев,коррупция в украинской политике, криминал украинской политики,новости Верховного Совета Украины, скандалы украинской политики,женщины украинского парламента, украинские партии и движения, кто стоит за украинскими политиками, кукловоды украинской политики, олигархи и их партии, криминальные авторитеты у власти, криминальное прошлое украинских политиков, политика и криминал, политика и бизнес, бизнес лобби в украинском парламенте.